NDIHMO!

Mrekulli nuk është vetëm te ndihmosh dikënd, por të jesh i lumtur më ndihmën që jep.

Ne ju inkurajon që të kontaktoni organizatat humanitare në vendin ku jetoni dhe të ndihmoni të varfëritë në vendlindje për të siguruar kafshatën e gojës!

  • www.ndihmo.no
page-image